Moje štručke
No, če pomisliš, koliko muh, pajkov,...poje.... jaz ga vsekakor ne bi preganjala. nekaj podobnega (se ne spomnim več natanko9 smo imeli v sobah na malti. je bilo čisto fletno.
Mogoče zapreš vse dostope v spalnici, da se ne privleče tja. Drugod pa se bo tako ali tako potuhnil, ko boste rogovilili po hiši. Na Hvaru so me poučili, da je to domača žival. Pride in odide in polovi muhe. Pred tem sem seveda zagnala vik in krik in toliko da nisem naši gostiteljici skočila na glavo od strahu....
Eni taki rožnati kuščarji tekajo ponoči po fasadi tudi na Pagu, kjer običajno letujemo. Mene bolj spominjajo na našo človeško ribico, kot pa na slike kuščarjev, katerih povezave ste objavile. Menetele živalice ne motijo, kocine se mi dvignejo ob škorpijonih.
Lijana
Sporočilo je spremenil(a) LIJANA dne 18. jul 2008 15:43:48Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moje štručke

Kitajski rezanci s piščancem