Kremni rezanci s tartufi
Mi pa smo fasali...Lenart. Streha na hiši...potrebna prekrivanja, hvala za dobre gasilce, ki so nam danes napeli čez celotno streho folijo, da vsaj nebo več tako notri teklo.Podobno je po celotni ulici...
Nadstrešnica za avte...luknja pri luknji..posledično so tudi avti fasali. Teresa.. trpežne plošče ......zdaj z zelo fajn zračenjem.
Vrt..ja ni nič več..brajde...kaj to smo meli okoli hiše??
Včeraj je bilo hudo..res za razjokat se...danes že malo sije sonček...vsaj dokler sem tukaj notri in tipkam...ko bom šla vem bo itak sama žalost.
Pa bomo že nekak...
Lahko si pogledate nekaj slik...http://bojanca.moj-album.com/album/12806551/
Lp Bojana
Nič hujšega: hud naliv in odprt pokrov na kanaliziciji, kanalizacija pa se je razlila pri zgornjih sosedih. Običajno nam zalije hišo in klet, zato sem prepričana, da je spet nekdo zasul odzračevalne jaške in je tokrat odbilo pokrov pred nami.
Toče v našem delu ni bilo, je bila pa precej blizu.
Takile posnetki me spravijo v jok. Se mi zdi, da jim sledijo visoke cene hrane, pomanjkanje, pri nekaterih pa lakota.
F r i n aSaj veste kako je- tisti, ki so imeli včeraj krizo, jih večina danes ni tukaj, da bi lahko povedali. Mene je bilo strah kot še nikoli, predvsem zato, ker sem popolnoma sama doma (no ja, obiske sem imela, tako da popolnoma sama v hiši le nisem bila, kar je zelooo pomagalo), naši domači pa so nekje daleč v Španiji in uživajo na dopustu. Če bi bilo karkoli narobe, bi bila za vse sama... Joj, raje ne pomislim. Izšlo se je dokaj vredu, hujše škode ni, vseeno pa bom imela malo dela z vrtom in nekaj malenkostmi, ki jih je prevračalo okoli hiše. Ko pa sem bila popoldne v Kamniku in videla to opustošenje, mi je bilo vseeno za tistih nekaj razbitih "teglcov". Ja, Kamničani jo niso preveč dobro odnesli.
| Simona84 je napisal/a: |
Saj veste kako je- tisti, ki so imeli včeraj krizo, jih večina danes ni tukaj, da bi lahko povedali. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kremni rezanci s tartufi

Rižota brez filtra