Počitniško delo- celje
Tudi sama sem delala, odkar vem zase. In vam povem, da ga ni čez dober občutek, da imaš v žepu svoj denar! Tudi na kraj pameti mi ni padlo, da bi staršem rekla za denar za oblačila in kasneje za morje, nekako normalno je bilo, da za to poskrbim sama! In ko gledam današnjo mladino (izjeme naj mi oprostijo), kako se vlačijo kot megle, nobene energije za delo, denar bi pa imeli, halooooo??!!
In točno vedo, kakšne so njihove pravice, dolžnosti pa ne poznajo? Saj niso sami krivi, ampak starši, dajte no malo pomislit, kaj bo vašemu otroku koristilo. Vcepljanje delovnih navad bi morala biti osnovna naloga staršev.
Tako da lovebeyba - tako kot sem ti napisala že zgoraj - telefon v roke in vprašaj.
jasnaNe vem, zakaj se mi zdi, da mora vsak najstnik probat "kelnarit". Probaj, saj bo fino.
jasnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Ploščati špageti z morskimi sadeži

Jagodni cmoki z makovim sladoledom