9. jul 2008 11:55
Meni pa so všeč kratka imena (posledično so marala biti tudi možu
9. jul 2008 11:55
Meni pa so všeč kratka imena (posledično so marala biti tudi možuneznan uporabnik
9. jul 2008 12:33
meni je pa za punčko všeč ime ki je bolj nenavadno in to je Kiara...nekaj posebnega se mi zdi v tem imenu... lovebeyba
9. jul 2008 13:14
Meni je kar veliko nenavadnih imen včeč. Samo se teh ljudi s takimi imeni ne predstavljam v domu za odtarele.
kobra 1
9. jul 2008 14:00
Moja sinova sta Gašper in Sebastjan. Se mi zdi pa primerno, da imamo pri izbiranju imena predvsem v mislih, da bo otrok to ime nosil, in ne kaj je nam najbolj všeč. Sem proti eksotiki in raznim čira-čara imenom... a sem starokopitna? papa kastrolca
9. jul 2008 14:53
Zelo mi je všeč ime Tristan. Verjetno bo tu obveljala šnorcina logika (saj se spomnite Jesenske pripovedi in Brada Pitta, aneda?!)
jasna
9. jul 2008 16:45
Jaz imam Aleksandra in je še vedno edino ime, ki mi je res všeč za fanta. Ampak samo neokrajšana različica, vse ostalo so le približki
9. jul 2008 16:50
| jasna1 je napisal/a: |
Zelo mi je všeč ime Tristan. Verjetno bo tu obveljala šnorcina logika (saj se spomnite Jesenske pripovedi in Brada Pitta, aneda?!) jasna [pingvin] |
9. jul 2008 19:41
| lovebeyba je napisal/a: |
| meni je pa za punčko všeč ime ki je bolj nenavadno in to je Kiara...nekaj posebnega se mi zdi v tem imenu... lovebeyba |
15. jul 2008 18:14
Mi pa smo pred kratkim dobili Enejo, to je moja nečakinja. Sama pa bom imela Mijo, ko bo čas za to :). Za fantka pa je moj dragi predlagal Reni, in mi je čedalje bol všeč... Lep sončen pozdrav vsem nitta
15. jul 2008 21:53
Sem pristaš kratkih imen: recimo Nal. sasahKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako

Goveja juha z valjanimi rezanci