Loni najlepša hvala.Vse sem prebrala. Najbrž bo še malo počakal, in bom kupila le mikser s skledo, baje ne bo nič regresa pa še služba je pod vprašanjem, ko pa bo ba pa taboljši![]()
![]()
lp
sladkajmo seLoni najlepša hvala.Vse sem prebrala. Najbrž bo še malo počakal, in bom kupila le mikser s skledo, baje ne bo nič regresa pa še služba je pod vprašanjem, ko pa bo ba pa taboljši![]()
![]()
lp
sladkajmo semizarka, meni so ga prinesli decembrski dobri možje, pa še malo prezgodnjega rojstnega dneva je bilo zraven.
Držim pesti tako za regres kot za službo.
Loni Makaroni ![]()
Jaz jo samo noter stresem, samo imam vrtljivo posodo.
Loni MakaroniPojma nimam, zakaj ti pusti grudice. Moj je 400W in star kot zemlja, pa mi lepo vmeša moko brez grudic. Čeprav večkrat preberem, da naj bi se moka vmešala ročno,jo zmeraj z mumom na najmanjši hitrosti. Je pa res, da za en beljak stepat ali eno smetano ni najboljši, za to uporabim ročnega.
Krušno testo delam v njem iz en kg moke, pa še kakšnih 20 dag čez, brez problema stepe 6 beljakov, zato me čudi kometar od Petike. Zgleda, kot, da se ne bi pogovarjale o isti stvari.
LijanaDa se pohvalim.Sem postala ponosni lastnik Boschovega mešalnika.Moj je bele barve in ima 600w , cena pa je bila 126€ v Avstriji.
http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=80D8A6DF-
Imam pa nekaj vprašanj glede metlic.
Kadar delate recimo piškote, ki se začnejo z stepanjem jajc na koncu pa masa ko dodamo moko postane zelo gosto ali metlice zamenjate in date tisto, ki ima 3 kovinske žičke?
Kje bi lahko dokupila mešalnik.
Ali se mesoreznica splača, jo kaj uporabljate.
Hvala vam za odgovore.
lp
mizarkaMesoreznico rabim največkrat za mletje orehov ali mandeljev. Pred časom sem videla, da imajo dodatke v Harvy normanu, se pa splača telefonirat in primerjat cene.
LijanaPomoje tale silva nima zraven vseh priključkov, ki jih dobiš pri Boschu.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem

Korenčkova juha