Danes praznuje simona84

jade je napisal/a:

Simonca a danes kaj glavca bubca???

jade

Nič ne bubca- saj sem rekla, da zaradi obveznosti ne bom na veliko praznovala ta vikend, ampak da na račun pridem naslednjega. Tako da sem bila zvečer pridna in doma (bog ne daj, da bi kam šla, ker potem ne znam domov Nikoli ne ostanem samo pri eni pijački ali dveh ).

Lep dan in veliko se smejte
Ta dan je samo TVOJ in ne pusti si ga vzeti, preživi ga maximalno, če se le da!!! Drugače pa, jasno: v s e n a j b o l j š e i n o b i l o z d r a v j a ! Pšeničnik pšeničnik
Vse naj, naj! fresh
Simona naj se ti izpolnijo vse želje. ursa40

LP

cervus
Sporočam naj novico - naša Simona je postala diplomirana upravna organizatorka Vse čestitke iz moje in Markotove strani! Pa eno boljšo službo Sedaj pa žurka!!!

Vse najboljše in lupčka tudi od mene!!!

lidka
Simona, super, ČESTITKE! Welcome to the club!!!! katka http://katka-lopatka.moj-album.com/

Jaaaaa res je  Pa mi je le uspelo  Tako veselo kot sem danes me že dolgo ni nihče videl Hvala za čestitke

Jps Majč, zdej bo pa žur- sicer šele čez vikend, sam do jutra me ne spravijo domov

Lep dan in veliko se smejte
Vse najboljše!!! White Daisy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti