Navijačice

Majamarko, jih imam še na zalogi, brez skrbi! Terezija, kar se mene tiče, velja. So pa tudi izjeme, ki potrjujejo pravilo. Atina
terezija je napisal/a:
no jaz sem pa pravkar izvedela da nogomet gledajo tisti, ki imajo IQ do 80, kdor ima višji IQ pa nogometa ne gleda, kaj pravite na to teorijo reza
če se na tak način tolažijo, naj se...a gledat limonade in rtv3 je pa IQ nadpovprečneža?
Atina je napisal/a:
Majamarko, jih imam še na zalogi, brez skrbi! Terezija, kar se mene tiče, velja. So pa tudi izjeme, ki potrjujejo pravilo. Atina
hm, bom spokala šotor in pridem k vam kampirat, pa z veseljem prisluhnem, ampak po nedelji, ko je konec fuzbala
Tako zdaj pa naj Španci zmagajo...... mišika
terezija je napisal/a:
no jaz sem pa pravkar izvedela da nogomet gledajo tisti, ki imajo IQ do 80, kdor ima višji IQ pa nogometa ne gleda, kaj pravite na to teorijo reza
Ta teorija je sigurno zrasla na zeljniku kakega "intelektualca", ki je pred leti jokal, ko je Esmeralda končno dočakala happy end. Takega tipa bi poslala enkrat za 90 minut na igrišče....potem pa na merjenje IQ. mamaF - Mojca
To si je zmislil en grdavs, ki je bil fauš nogometašem... Jass v Žičko kartuzijo grem-malo romantike. Začetnica
ZAČETNICA je napisal/a:
To si je zmislil en grdavs, ki je bil fauš nogometašem... Začetnica
....ker večina nogometašev je lepih in pametnih! mamaF - Mojca
Tudi meni ni za nogomet ampak tekma Rusija Španija je pa potegnila sem močno navijala za špance. mark5
No navijačice kaj pa danes za koga bomo navijale? mark5
mamaF - Mojca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti