Burger s Kraljevo fit štručko
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Čakajte, ampak a ni 22 drugače ena numerološko fajn številka? Vendelina jr. |
Drage moje navijačice, ravno zaradi tega sem nehala gledati nogomet, ker sem bila več ali manj vedno razočarana. Jasno je bilo kot beli dan, da se bodi Nemci uvrstili v polfinale, in prišli bodo do finala, to je njihova taktika, sem pa zelo zadovoljna, da so premagali Portugalce, ker že leta in leta občudujem nemško igro, brezhibne podaje in nenazadnje krasne strele, prava paša za oči.
Nemci so že na finalni tekmi, ne se sekirat, naj zmaga pač tisit ki si zasluži.
Morda, pa še danes vam bom zaupala zmagoval![]()
ca.
Anamarija
| jass je napisal/a: |
| Aja, Spagon kje v tvoji napovedi pa so Portugalci???? A so že šli domov, pa jaz nič ne vem??? |
| ZAČETNICA je napisal/a: | ||
|
| anamarija1 je napisal/a: |
Drage moje navijačice, ravno zaradi tega sem nehala gledati nogomet, ker sem bila več ali manj vedno razočarana. Jasno je bilo kot beli dan, da se bodi Nemci uvrstili v polfinale, in prišli bodo do finala, to je njihova taktika, sem pa zelo zadovoljna, da so premagali Portugalce, ker že leta in leta občudujem nemško igro, brezhibne podaje in nenazadnje krasne strele, prava paša za oči. Nemci so že na finalni tekmi, ne se sekirat, naj zmaga pač tisit ki si zasluži. Morda, pa še danes vam bom zaupala zmagoval
Anamarija [srecen] |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burger s Kraljevo fit štručko

Jugoslovenka