Selekcija fotk

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

6. jun 2008 13:50

Ah ja. Povem še strokovno mnenje, ker sem od foha: Fotografije so krasne in super in sploh... (je že res, da so po knjigah kaki totalni zmazki, ničemer podobni, narejeni na hitro...). Stana pa totalno raztura zadevo!

 

In Stana je carica!

 

Da pa je carica tudi naša draga Vendy, o tem mislim da ni nobenega dvoma! In skupaj sta TANDEM...

lidka

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

6. jun 2008 13:56

Jah, ravno zaradi tega sem nehala pošiljati slike, recepte pa ne..

 

 

Anamarija

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

6. jun 2008 15:27

Dream team. Jaz pa srečna, ker sem na istem portalu. In imam to čast, da je stanči eno troto po mojem receptu delala in jo pofotkala, zdaj pa samo še čakam priložnost, da jo še osebno spoznam. Ko se to zgodi, bo že vedela zakaj. In preko koga se bo zgodilo, tudi.

 

Mamamia

mamamia

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

6. jun 2008 17:10

Kadar sem jaz najbolj navdušena, vedno ostanem brez besed - ker se mi zdi vsaka beseda, hm, kako bi rekla, preveč plehka. Torej še vedno molčim  .

LP

cervus

stana.r  

član od: 28.11.2004

sporočila: 2909

7. jun 2008 0:07

Hvala vsem za pohvale

(Priznam, da sem kar malo zrastla... Moji skromni, samokritični duši pa tako dobro dene... )

 

MamaF, škoda, da se ti je ravno takrat pokvaril računalnik. Pa tako težko sem šparala tisti košček 4 dni v upanju, da boš prišla...

 

Anamarija, tvoji recepti krasni, fotografije tudi. Predvsem na tisti Nevidni telečji roladi ti lahko zavida vsak profi kuhar in fotograf

 

Unicorn tudi tebi

 

Resnica je, da se za vse lahko zahvalim kulinariki - torej vsem vam. Na tej strani sem našla toliko dobrih receptov in nasvetov, ki ste jih prispevali, da so me spodbudili k eksperimentiranju in pozneje tudi k fotografiranju.

Sčasoma sem se začela lotevat tudi malo bolj zahtevnih receptov in tudi malo daljših receptov ( a ne Vendy)

Vendelinina Mandljeva torta je bila izziv in ko sem se prebila skozi dolg recept, je nastala čudovita torta nad katero so bili moja družina in prijatelji navdušeni, jaz pa kar sijala od ponosa. Nauk: ni vsak dolg recept tudi tako zahteven. Je pa veliko lažje delat, če je napisan tako natančno, kot to zna naša Vendy

Nadaljevanje tega ste seveda videle. Vendelinini recepti, ki so res nekaj izjemnega, so me spodbudili, da poslikam postopek in tako mogoče še koga opogumim.

 

Pa da ne bomo delali komu krivice... Na kulinariki je toliko dobrih receptov, lepih fotografij, predvsem pa, toliko prijetnih ljudi, da smo lahko res ponosni na ta naš portal in seveda tudi uredništvo, ki stoji za vsem tem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?terezija
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti