Milijonska juha
nekje sm že razlagala, sam je tuki internet tolk počasn da nimam živcov iskat ......
lulček je bil biskvi spečen v pekaču za srnin hrbet, 3x prerezan in namazan z nutellino kremo, jajčka pa so bila na princip plazma tort ali babrbi torte )moji recepti), piškoti, rum, orehi, lešniki, margarina, marmelada ...... pač namečeš svašta not. Napolniš okrogle skodelice, počakaš da se ohladi in prevrneš.
vse skupaj sem popravljala z maso ki mi je ostala od jajčk in nutelo - filala luknje, delala hribčke, in podobno
premazala z maslom in oblekla v tičino, ki je bila pobarvana z roza, rdečo, oranžno in rjavo - sam pravo barvo morš dobit.
vsa umetnost.
lp
PitončicaTrgovina Rams Maribor
PitončicaA je torta lepo uspela? Jaz bom jo delala v petek...jo rabim za soboto za dekliščino.
Sem pa našla na internetu, da obstaja pekač v obliki penisa...ampak žal ni to pri nas...je čez lužo...
lp Bojana
bojanam... pekač v obliki penisa imajo v Ljubljani. Hala A, ni Venera Shop, je pa nekaj podobnega. V zgornji etaži ![]()
Je malo manjši. Če narediš za podlago kvadratno torto, bo čisto ok.
lp
Hvala za informacijo...samo sem kar precej daleč od Ljubljane, tako da mi ne bo zneslo, da bi skočila po pekač...pa ravno pogoste tega tudi ne bom pekla ;)
lp Bojana
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Milijonska juha

Jabolčna pita s kokosom