Hoj,
na Vojkovi ulici v ljubljani že nekaj časa obstaja prijetna, majhna trgovinica - Hiša začimb, kjer dobite sestavine za arabsko kuhinjo, vse od začimb, žita in celo "bamije". Vredno obiska.
jutajanajure
Hoj,
na Vojkovi ulici v ljubljani že nekaj časa obstaja prijetna, majhna trgovinica - Hiša začimb, kjer dobite sestavine za arabsko kuhinjo, vse od začimb, žita in celo "bamije". Vredno obiska.
jutajanajure
Smo jo že odkrili, ampak ponovno opominjanje ne škodi.
Upam, da se bo našel še kak korenjak in da bo še kje kakšna. Po teh vonjavah dunajske tržnice sem se kar malce razvadila.
mišika, zelo veliko začimb dobiš v trgovini Sonce v Vetrinjski ulici v Mariboru. Tudi čičerikino moko sem tam našla, pa še kakšne bolj redke začimbe, se pa tudi zgodi, da kaj zmanjka. mamamia
mamamiaHiša začimb je že preteklost. Ostal je le še prazen lokal - pripravljen za novega najemnika.
lep dan vsem![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Panakota z belo čokolado in penino

Klasična pizza