| fresh je napisal/a: |
| Se dobi, terakota. Drugače pa je harisa pasta, narediš pa jo iz svežega rdečega čilija in svežega česna, ki ju zmelješ skupaj z olivnim oljem v pasto. fresh |

| fresh je napisal/a: |
| Se dobi, terakota. Drugače pa je harisa pasta, narediš pa jo iz svežega rdečega čilija in svežega česna, ki ju zmelješ skupaj z olivnim oljem v pasto. fresh |
Sem že v formi za debato o mešanicah začimb... Sem ravno pošiljko raznih masal iz Indije dobila, že tudi uporabila.
Tandoori piščanca sem nedavno delala, žal samo po začimbah "tandoori", te peči žal nimam.... Bi jo pa bilo za imet, ko se naan tako lepo na stenah opeče, ko ga fliknejo v to peč, da ga ne bi "valjala" po naših teflonskih posodah kot izhod v sili...
Mamamia
mamamia
Pri nas bo kmalu, spomladi ... mamamia
mamamia| slepakura je napisal/a: |
| Kar se tice harisa, informacije iz prve roke:- harissa je pasta- harisse je sladica - harris je jecmen, skuhan in zmiksan v pasto, ki se ji doda zacimbe po zelji |
Ma nisi ti slepakura, ko tako z odprtimi očmi in ušesi hodiš naokoli ... Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso

Sladki rogljiči