Kupujem prešito odejo za 4 letne čase. Sem alergik, ponoči se potim. Prosim svetujete, katera bi bila najbolj primerna.
Lejla13
Kupujem prešito odejo za 4 letne čase. Sem alergik, ponoči se potim. Prosim svetujete, katera bi bila najbolj primerna.
Lejla13
lingerie lahko dobro dvigne temperaturo, če bi slučajno grozilo ohlajanje....Mamamia
mamamiaPrešito odejo boš rabila za poletje in zimo, druge ni... Eno za čez celo leto boš pa težko imela. Jaz imma zimske, poletne, prešit patchwork za poleti in zelo tanko bombažno za poleti. Plus eno debeljine rjuhe.
Da o odejah in ostalih pokrivalih ne govorim. In o razni linžeriji IN podobnih zadevah...
lidkaMogoče pa Lejla 13 misli tako v plasteh, ki spenjaš oz. snemaš primerno zunanji toploti?
CilaJaz imam tako, ki se spenja z drukerji. Je ena debelejša za vmesni čas in ena tanjša za poleti. Če spneš obe skupaj, pa je za pozimi. Super se obnese, je antialergijska, kupila pa sem jo v Hoferju za 20€ na en komplet. Da se prati tudi v stroju, skratka meni in mojemu je super.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polžki z mesnimi kroglicami

Cvetačna juha s popečenim kruhom