Ima kdo kakšne izkušnje s tem? Kot gost, kot sodelujoči, gostitelj?Malo razmišljam v to smer pa nimam pojma kako to izpade. hvala
pero
Ima kdo kakšne izkušnje s tem? Kot gost, kot sodelujoči, gostitelj?Malo razmišljam v to smer pa nimam pojma kako to izpade. hvala
pero
Odvisno od tega, kakšno sorodstvo je in kako želiš animirat goste. A veš, kaj mislim?En moj bratranec se je poročil na skrivaj, pa so potem piknik pripravili. Meni se je zdelo odlično, ker je bilo vse bolj sproščeno, nekateri pa se še zdaj zmrdujejo, češ, a si še ene pogostitve ne morete privoščit?Zavedaj pa se, da kakršnakoli že poroka bo, je to stvar odločitve ženina in neveste. Nič bat! ![]()
V roku sedmih mesecev sem bila na dveh ohcet piknikih. Bilo je tako![]()
prijetno in sproščeno, da zdaj čakamo še na vselitvenega, rojstnega ... Potem bo pa treba spet koga ožent ... Tudi kavbojke bodo lahko iste ) ne bo nihče opazil ), če le ne bodo preozke![]()
![]()
Odvisno, kakšni tipi ste, ampak če razmišljaš o piknkiku ste po moje zelo sproščene sorte. Je pa seveda odvisno tudi od tega, koliko ljudi bo povabljenih in ali boste pripravljali sami ali boste imeli profije.
Tudi "piknik" je lahko sila nobel zadeva, pod ustreznim platnom oziroma šotorom se da marsikaj naredit.
Meni so sicer ljubša sproščena druženja, ko si vsak sam vzame hrano, hodiš sem in tja po prostoru, klepetaš z vsemi povprek in podobno. Tudi za poroko se mi zdi to super stvar, je pa res, kot piše majdina, da lahko starejša generacija na to gleda drugače.
Se pa strinjam z zgoraj napsianim mnenjem, da odločata tista dva, ki vse skupaj prirejata. Če vas bo veliko, bi si jaz omislila profesionalno pomoč. Ampak, kot sem rekla, vse je odvisno tudi od družbe in pripravljenosti povabljenih za sodelovanje.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Začinjene polnjene paprike s feta sirom

Domači Ferrero Rocher