Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem
Ali si tudi ti kot jaz: tik tak?
Moram povedati, da še nisem preizkusila Etino joto, danes pa bo najbrž za kosilio, hvala Pegasti za dober nasvet.
P.s Na K
opitniku sem te iskala pa te nisem našla.
Anamarija ![]()
[citat=--anamarija1--]
Ali si tudi ti kot jaz: tik tak?
Moram povedati, da še nisem preizkusila Etino joto, danes pa bo najbrž za kosilio, hvala Pegasti za dober nasvet.
P.s Na K
opitniku sem te iskala pa te nisem našla.
Anamarija ![]()
Kje je pa upala it na Kopitnik, če je pa elaphus bila gor...a se ne spomniš, da jo samo zatira??? Boga pegasti ...![]()
![]()
![]()
.
Aha...pegasti, a veš, da se je una hvalila, kako dobro joto je jedla v Posavju ![]()
![]()
.
Stara mama je rekla, da če po kumarični solati (jih je pacala s soljo in čebulo in potem ožela) piješ potem napenjajo. Enako naj bi bilo s češnjami.
Za joto z zeljem in repo pa tudi mi posebej skuhamo krompir.
marelicaMarelica, jaz ne pijem po nobenem obroku, imam zelo rada kumarično solato, vendar mi je potem preveč slabo, tako, da jo ne jem več![]()
P.s. Ognijčka kje pa si se ti skrivala? Verjetno za unim velikim drevesom![]()
![]()
Anamarija ![]()
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 23. maj 2008 11:12:30
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 23. maj 2008 11:13:05| pegasti je napisal/a: |
| Ko že razpravljate o joti ... Vam kar malo zavidam: trije lonci, dve uri kuhanja, uf. Moj recept za (brez heca! |
Prosim moderatorko, da izbriše dopis Pegastega, ker je to ena sama reklama - pa še zavajanje povrhu!!!!![]()
LP
cervus| barbra je napisal/a: |
| Moja stara mama je pa vedno govorila, da je treba kumare olupiti, naribati, ožeti, nato pa skozi okno vreči, pa ne bo nobenih težav z želodcem. Barbra |
![]()
![]()
No evo, še en dokaz, kako jo v kali zatira
. Sej ni čudno, da se še une tvoje 3 kače vsake tolk od straha skrijejo za nekaj časa...![]()
aha, anamarija1: točno za tistim drevesom, ja, saj veš, da sem bolj sramežljive sorte
...
Ognjič ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem

Ribja juha s testeninami