Cila, hvala za opozorilo, vendar nikoli nisem olupila krompirja dan prej, joj kako sem sitnica, pravzaprav me ni vprašnje razjezilo, odgovori![]()
![]()
lp
AnamarijaCila, hvala za opozorilo, vendar nikoli nisem olupila krompirja dan prej, joj kako sem sitnica, pravzaprav me ni vprašnje razjezilo, odgovori![]()
![]()
lp
AnamarijaGovor je o olupljenem surovem krompirju, res ne vem, zakaj bi bil neužiten. Navedite mi vsaj en razlog, prosim.
Če je pred časom bila debata o tem, da v nekaterih hotelih kuhanega (v olupku sicer) hranijo ves teden v hladilniku......no, takega pa jaz ne bi jedla.
| rimljanka je napisal/a: |
Govor je o olupljenem surovem krompirju, res ne vem, zakaj bi bil neužiten. Navedite mi vsaj en razlog, prosim. Če je pred časom bila debata o tem, da v nekaterih hotelih kuhanega (v olupku sicer) hranijo ves teden v hladilniku......no, takega pa jaz ne bi jedla.
|
Meni je neužiten Rimljanka, če je olupljen en dan prej, in kaj zdaj?
AnamarijaPotem ga olupi 2 dni prej... ![]()
![]()
| jade je napisal/a: |
Potem ga olupi 2 dni prej...
|
Jade, ti si faca number one![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pecivo iz bučk

Jernejeva sadna torta s smetano