Idealna ženska

tema je zaklenjena

simpatična,lepa,pametna,uspešna katarina kresal.

VINKO

Temo je spremenil(a) WRAN51 dne 22. apr 2008 15:04:26

se strinjam.

Kdo pa je ta Kristina Kresal Morda sorodnica Katerine Kresal blažkaa
Če ne zna kuhat pol že ni idealna Urša
Zanimivo, pri nas velja samo tisto, kar je: "simpatično, lepo, "pametno", uspešno..."! Dalo bi se veliko povedat na to temo. Pozdravček
Ja pol bo pa spet katera povedala kako v prid sodobne ženske, ne samo barbi lutke, pa bo mali varaš pokonci skočil... Začetnica
pri lepi embalaži je notri lahko zavito marsikaj,pa ne bi nikogar žalila,ponavadi pa je bistvo očem prikrito.Imam opa vsak svoje očke,ane? jampina

Traparija pa taka, saj ne živimo v času pravljic, ko so se same Pepelke, Trnuljčice in Sneguljčice okoli sprehajale.

Saj jaz sem tudi luštna, simpatična (pa celo kuhat znam) za tiste ljudi, ki mi v življenju kaj pomenijo. Kako me pa ves ostali svet vidi, mi je čisto vseeno. Glavno, da se dobro počutim v svoji "embalaži".

Loni Makaroni

Vsak idealen moški najde svojo idealno žensko, vsaka lopata pa svoj štil. Se pa zgodi, da naletimo tudi na razstavne primerke cepcev! Na žalost tudi med kuharskimi recepti!

Ognjič

Po dvajsetih letih se srečata dva imama. Steče debata in pogovor nanese na družino. Prvi se pohvali, da ima ženo, pet otrok in dostojno življenje. Drugi je še vedno samski .

" Kako pa to, da ni maš družine"?

"Veš iskal sem idealno ženo.Nekoč sem jo že skoraj našel, a je bila iz premalo premožne družine. Tudi druga je imela vse kvalitete ideala, a je bila premalo verna "...

"In potem sem jo zagledal. Bila je popolna pravi vzor ideala. Mila, odločna, iz dobre, bogate družine, ravno prav verna" ...

" In zakaj se potem nisi poročil z njo"?

" Ker je iskala idealnega moža" !

kobra 1
Ognjič,

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti