Možno je, samo, potem me bodo pa druge napadle. Bom še malo počakala, velja?

Palačinkina torta z malinami
Možno je, samo, potem me bodo pa druge napadle. Bom še malo počakala, velja?
Že dalj časa želim predlagati (verjetno je kdo kje že to storil, ampak vseeno), da bi v kaki od kuharskih oddaj gostili članice Kul, ki odlično kuhajo in bi bile pripravljene deliti svoje skrivnosti s širno Slovenijo.
Če imamo po novem med svojimi člani Damjana in Tanjo, res upam, da se bo v bližnji prihodnosti kaj takega tudi zgodilo!
Anjatigris, polentno varianto jaz že dalj časa prakticiram. Je bil pa hec, ko sem v eni izmed ljubljanskih picerij malce narobe prebrala jedilnik, sem mislila, da sem naročila polentno pico, ko pa sem dobila naročeno predse, sem jo pa reklamirala, češ kje je pa polenta.
Šlo je za poletno in ne polentno pico.
Morska medvedka- mislim, da je bilo rečeno, da bo to na sporedu to soboto.
Mislim, da sem mimogrede ujela samo prvo oddajo, pa še to le na pol. Ampak kuharskih nasvetov sem pa vedno vesela in mi je čisto vseeno, ali jih dobim od profi kuharja, moje mame ali pa mimoidočega na ulici, samo, da so dobri in uporabni. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Palačinkina torta z malinami

Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla