Kuharski nasvet
lep pozdrav vsem skupaj. da se vam najprej predstavim sem damjan babič kuhar in sem ob lepem sproščenem večeru odprl temo v kateri bi rad debatiral in svetoval glede pripravi jedi. osebno se zahvaljujem vsem kritikam ki so deležni teme odprte o oddaji z damijanom. vprašanja so odprta, obljubim da se bom potrudil odpisat na vsako vprašanje.
hvala lepa in lep pozdrav, damjan kuhar
kuhar damjan
Čav Damjan!
Jaz pa gledam vsako tvojo oddajo, če sem le doma, zato ker ful dobr kuhaš :). Zdaj me doma čaka podvig z biftki, ki si jih pripravljal s Katarino Venturini. To bom pripravljala v nedeljo. Komaj čakam. Že zdaj se mi sline cedijo.

Lepo,pa je tudi res?
kozamurnik
Tudi jaz se pridružujem čestitkam. Rada gledam tvojo odajo, me pa zanima kje so objavljeni tvoji recepti. Veliko uspeha pri kuhanju in dobrodošel na kulinariki.
Lp
Talija
uglavnem počepe res nemorem obljubit, ker kot je marelica napisala posnamemo nekaj oddajo v naprej. Glede vejic in sestavljanju stavkov nisme bil nikoli zlovešč v slavistiki, sem pa trdno prepričan da sem inovativen in znam kombinirat sestavine med seboj predvsem pa kuhar. oddaja se res imenuje z damijanom ampak to je bila štartna napaka v lj na rtv-ju in kasneje niso želeli popravljat imena oddaje. mislim da je na rtv strani objavljeno kar nekaj receptov za nazaj. če pa ima kdor koli željo kateri koli moj sestavljen recept jih z veseljem delim z vsemi kuharji in ustvarjalci odličnih jedi tko da vam ga pošljem.
uglavnem zagotavljam vam vsem da sem damjan babič kuhar iz kopra tko da raje podelim mnenja z vami kot pa odkrivam identiteto. :)
ps: oddaja je res vredu ampak bi lahko bila še dosti boljša če bi mel več možnosti.
lp, vsem damjan
kuhar damjan
| kuhar damjan je napisal/a: |
| uglavnem zagotavljam vam vsem da sem damjan babič kuhar iz kopra tko da raje podelim mnenja z vami kot pa odkrivam identiteto |
Ampak če si res Damjan Babič, kuhar, iz Kopra, a nisi identitete potem že razkril?

***amy***
član od 20071742 sporočil
glede oddaj v naprej pa ne bo čisto držalo a ne,mogoče uro ali dve,več pa zagotovo ne,.....
anaeva
Če le imam čas rada pogledam tvojo oddajo. Vedno izvem kaj novega. Še naprej tako. Ciao!!!

nonica
član od 200517894 sporočil
Ne bodite no tako napadalni. Vsak se sam odloči, ali pride na piknik ali ne. In zanimivo, najbolj vroči ste najbolj sveži člani.... Naključje?
da ne bo potem tako, da pa vas na pikniku ne bo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 160, prikazujem sporočila od 1 do 10
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.