Abc kvačkanje

Ali mi kdo proda knjigo ABC KVAČKANJE in sicer lepo ohranjeno ?

Hvala in lep pozdrav,

Priv.

priv

Em, priv, kdo je pa avtor? ***amy***
poglej po bukvarnah,drugače pa jo v bukvarni naročiš in ko jo dobijo te pokličejo,.. anaeva
Kdp jeavtor žal ne vem. Edino vem da je tudi knjiga ABC PLETENJE, ki jo že imam. Priv. priv
ABC kvačkanja Heidi Fuchs in Maria Natter MK 1987 jaz jo imam na Cd anaeva
Anaeva! Ali je možno dobiti kakšno kopijo Cd oz. kako drugače? priv priv
To knjigo imam, pa je žal ne prodam. Po njej sem se sama naučila kvačkat. Je bila vredna svojega denarja. lili_stef
Tudi jaz se ne bi branila kopije CDja. Knjigo sem imela izposojeno iz knjižnice. mmbrlan

Tudi jaz jo imam in se ne bi ločila od nje, čeravno jo poredko uporabljam.

Kyara
Vsem hvala za sodelovanje in lili_stef ti verjamem, da se jo ne bi rada odpovedala tako kot tudi jaz ne ABC pletenje. Ampak če se katera najde, da jo res ne potrebuje več sem še vedno pravi naslov. priv priv
priv je napisal/a:
Vsem hvala za sodelovanje in lili_stef ti verjamem, da se jo ne bi rada odpovedala tako kot tudi jaz ne ABC pletenje. Ampak če se katera najde, da jo res ne potrebuje več sem še vedno pravi naslov. priv priv
pogl zs anaeva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti