Jugoslovenka
ycrna, zelo grobo znaš napadati, to pa ni lepo ![]()
Ta debata je brez konca. Tako kot smo ljudje splošno gledano različni, se razlikujejo tudi vzreditelji. Nekaterim se morda res ne ljubi tekati za papirji, psico parijo le enkrat, ker je to zanjo kao dobro, in tisti psi so morebiti res čistokrvni psi brez rodovnika. Nekateri vzreditelji pa morda s tem res prekrivajo prepogosto parjenje in hranijo svoj pohlep.
Sama se nekako bolj nagibam k temu, da se tudi na tem področju vzpostavi red in omejimo parjenje, vendar gre tu predvsem za zavest posameznika. Dokler je na svetu toliko drugih problemov, ki zadevajo ljudi, dvomim, da bomo imeli red na pasjem področju.
Do takrat pa - radi jih imejmo!![]()
![]()
Z rodovnikom ali brez.
Če se več pogovarjamo (ali pišemo), se na koncu vse lepo zmenimo, a ne!![]()
jasna
| Gurenc je napisal/a: |
| Uf tole z rodovniki, pa mešančki itd........mi imamo čistokrvnega rodovniškega mešančka. Ga ne zamenjam z nobenim rodovniškim kužkom.
Imam pa vprašanje za vse tiste goreče zagovornike rodovnikov: ali imate svoje življenske partnerje tudi izbrane na podlagi rodovnika? Izgleda prvi randi v stilu: pokaži mi rodovnik, pa me lahko pelješ na limonado? |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jugoslovenka

Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem