V maju se bom odpravila na izlet po Italiji. Načrtujem ogled Benetk, Riminija , Rima in Toskane. ima mogoče kdo informacije kje bi se dalo prenočiti - seveda da je cena zmerna, ter razmere bivanja normalne.
marusa 2
V maju se bom odpravila na izlet po Italiji. Načrtujem ogled Benetk, Riminija , Rima in Toskane. ima mogoče kdo informacije kje bi se dalo prenočiti - seveda da je cena zmerna, ter razmere bivanja normalne.
marusa 2
www.finesettimana.it www.agriturismo.net www.agriturismo.com www.bed-and-breakfast-in-italy.com
www.bbitalia.com/ www.turismoitalianet.it/ www.hostelsclub.com/hostels-en.htm
nola
Sporočilo je spremenil(a) nola dne 01. apr 2008 13:03:44Pa govoris kaj italijansko? Poleg Riminija, Rima in seveda Toskane sta zelo lepi za obiskat tudi Marche in Umbria. Sta dokaj cenovno ugodni in ker nista tako zelo turisticni sta meni zelo vsec (in sem tudi zivela v v provinci Marche 14 let).
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna torta

Hot dog v listnatem testu