3. apr 2008 22:33
Breskva, pol si z mano vred med tistimi srečnicami, ki marsikaj ne smejo, za tisto kar smejo, pa nimajo časa.
Ne sekiraj se, saj bo boljše.
Kyara
3. apr 2008 22:33
Breskva, pol si z mano vred med tistimi srečnicami, ki marsikaj ne smejo, za tisto kar smejo, pa nimajo časa.
Ne sekiraj se, saj bo boljše.
Kyara
4. apr 2008 12:16
Mogoče si slabokrvna, pojdi k splošni zdravnici, naj ti da naredit pregled krvi. Se hitro in učinkovito zrihta s tabletami ali eno grozno dieto. (Probala oboje, zdaj rajši jemljem tablete;) Veri
4. apr 2008 13:29
breskva, kako resno pa je? Meni so tudi prepovedali celo množico športov, se mi je kar svet sesuval, ker če bi jih upoštevala, no, saj v veliki meri se še držim prepovedi, bi bila zdajle že kot sod. Mi je bilo pa resnično grozno, dohtar je samo našteval in našteval.
Loni Makaroni ![]()
4. apr 2008 14:53
Moj nasvet za vse, ki so po službi utrujeni je: VELIKO TEKOČINE. Po vsem kar pojemo, večina premalo pije in če že so to sladke, po možnosti še gazirane pijače. Punce pijte vodo. Meni ful pomaga. V
4. apr 2008 16:17
Punce že dve leti čakam na operacijo kolka, pa še nisem na vrsti. So zelo hude bolečine, sploh ko se spreminja vreme. Imam tablete a jih nočem jesti, raje potrpim. Apak najhuje je ko kilogrami lezejo gor.
4. apr 2008 16:48
veri imaš mogoče še to grozno dieto??? Jaz, oz moj trebuh ne prenese tablet z železom, čeprav bi jih morala jemat. mala zelena
5. apr 2008 11:30
Caw punce..kako ste?Včeraj sem šla laufat s fantom in je bil ful presenecen da toliko pretecem. Jupi....hvala za vaso podporo...gremo vse laufat
5. apr 2008 14:13
No danes sem ze skuhala golaž, zdaj pa cakam,da se mi malo hrana poleze, potem pa laufat
5. apr 2008 15:56
Jaz sem pa ravno s Kamniškega sedla. Super
Jutri pa spet hribi, se moram nadihati svežega zraka, ker drug teden imam zelo pester v službi in ne bo časa za praktično nič do sobote, ko grem spet plezat.
5. apr 2008 16:26
O Loni, a ti si se pa danes potepala po naših planinah ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ocvrtki s sirom in salso verde

Poletni svaljki z dimljenim lososom