Na včerjašnjem sprehodu - čemaža da te kap , cel hrib !
hedonist
Sirovi napihnjenčki z dodatkom
Na včerjašnjem sprehodu - čemaža da te kap , cel hrib !
hedonist| junior je napisal/a: |
| Pozdravljeni, Glede na to, da ga ne poznam dobro in da ga tudi nisem še nikoli nabiral...me zanima če se ga da mogoče kupit kje v trgovini ali tržnici? junior |
Če ga ne poznaš, ga ne nabiraj, letos je že smrt kosila.....
Seveda lahko tudi cvetočega nabiraš, le porabiti ga je treba kar hitro, ker hitro porumeni .
kobra 1Pazite na zamenjavo. Veliko je bilo o tem že pisanega, pred kratkim je umrla ženska v Lj.
karajan
Bom kr direkt povedala:
če se nekdo gre nekaj, česar ne obvlada, je katastrofa itak pričakovana posledica.
letos je čemaž in "in" vsi hajd! v hosto in nabirat, po možnosti s srpom napodolgem in napočez..
Če bi se ljudje vendarle ukvarjali s stvarmi, katere obvladajo..
..tko pa, j*bi ga, kolateralna škoda![]()
(nagibam k Darwinu press KVAK
)
japaja
Res je. Živimo sredi celih nasadov (baje) čemaža, pa mi po nekem čudnem naključju še ni uspelo najti človeka, ki bi šel z mano v gozd, da bi mi ga pokazal, zato se sama ne odpravim. Letos mi je skoraj ratalo, naslednje leto pa upam da mi res bo! Sem pa na tržnici kupila pesto.
Čarli08Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sirovi napihnjenčki z dodatkom

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci