Brišem, temo, da ne bo hude krvi.
LP Levinjav
Temo je spremenil(a) Levinjav dne 22. maj 2008 07:59:48
Brišem, temo, da ne bo hude krvi.
LP Levinjav
Temo je spremenil(a) Levinjav dne 22. maj 2008 07:59:48
Levinjav, če rabiš nalepke ti jih jaz pošljem, se pa ne splača sekirati in vznemirjati zaradi ene nalepkice.
Joj, tiste drobne nalepke ima pač v žepu, no. Če je 5 kupcev pred tabo zavrnilo nalepke............je pač tebe pozabila vprašat. Aja, tvojega. Greva stavit, da večina moških nalepk sploh ne vzame?
Zaradi ene same nalepke............Jaz nalepk večinoma ne vzamem, v Spar pa tako ali tako skrajno redko zaidem............
Rimljanka,se popolnoma strinjam s teboj ,zaradi ene nalepke..........?Sem se morala oglasiti ,čeprav se na takšne teme praviloma ne oglašam!Super je ,ker nekateri med nami pa so 100% v službi ,blagor tistim ,ki se nikoli ne zmotijo in nikoli nič ne pozabijo!Mi je pa všeč tisti stari:"Kdor dela ,greši !"Pa brez zamere ,vendar mene dvignejo taki posti,v katerih samo kritiziramo,prosim še za kakšno pohvalo!
lp
marjeta10Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moj domači kruh

Svaljki s čemaževim pestom