Široki rezanci la collezione na bolonjski način
| zuzek je napisal/a: |
| sedaj ugibati...ali je bilo namerno ali ni bilo?...potrata časa..delam v sparu...ljudje zmeraj več puščajo nalepkice na blagajnah...tako, da jih blagajničarke ne rabijo "krasti"...ja, je pa čisto možno, da te takale stvar vrže s tira...mene je danes položnica, ker nisem bila pripasana v avtu...juhu...pa so šle ene balerinke čez ramo:41,73€ |
zuzek, upam, da si se nase jezila..............ker se ti nisi pripela.
Če celo življenje samo čakaš, kdo ti bo kje naredil krivico, ne boš razočaran. Pri taki vztrajnosti ga boš tudi našel.
Naše življenje je polno napak, ki smo jih nehote storili drugim, ali so nam jih storili drugi. Zakaj se torej obnašamo kot nezmotljiva bitja in zakari ene malenkosti sklicujemo Varnostni svet.
Pri mojih dolgoletnih izkušnjah z napakami prodajalk si upam trditi, da niso storjene namenoma, sploh ne tiste, ki so storjene v njihovo lastno škodo. Vse napake, ki jih opazim, reklamiram na najbolj neopazen način, saj ne prenesem uživaških pogledov strank, ki se naslajajo nad kravalom, ki ga povzročajo "opeharjene" stranke.
Pri nas kupujem predvsem v Sparu, zato smo vedno imeli v izobilju nalepk, ki smo jih večinoma razadajali, tudi preko KulSlo.
Blagajničarka ima določeno število nalepk in jih ne more dajati kar tako, ker jim imajo evidentirane, sem pa včasih kar sama komu že na blagajni podarila svoje.
LevinjaLev je tiste znakice dobila in se mi zdi tečno, da odpira temo, ki bo popljuvala prav blagajničarke, z minimalnimi plačami, ki jim pač včasih pade koncentracija in odtipkajo kako kodo narobe, ali pa kako številko preveč ali premalo.
Iz strokovnega gledišča pa predlagam, da v bodoče zaradi premalo nalepk, do katerih ste upravičeni, svojo prikrajšanost urejate na najbližji Policijski postaji. Verjamem, da bodo zlikavci kaznovani, nemarne trgovke ob službo, vi pa boste imeli zadoščenje, da ste za to družbo storili nekaj koristnega.
F r i n a
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci la collezione na bolonjski način

Zelenjavna zloženka