Klasična pizza
Konec koncev smo vsi samo ljudje, kriva tega, da sem zmotljiva. Mislim, da res ni treba zganjati toliko hrupa zaradi take malenkosti. Tudi meni so v Sparu že zaračunali 56 steklenic namesto 6, pa v Mercatorju pritisnili napačno vrsto sira... Je zanimivo, ko pa nam kake stvari niso pravilno obračunali, takrat se pa ne pritžujemo, pa gre v njihovo škodo. Sama sem letela zadnjič še kocko kvasa nazaj plačat, ker sem jo pozabila v vozičku.
Sicer pa, če se spomnite, ko so se začele te akcije z nalepkami, je bila debata, da to sigurno ni pravi Tefala oziroma WMF, ampak nas hočejo okoli prinesti.
In ko jaz vidim, da stranka pred mano ne vzame nalepk, vprašam blagajničarko, do sedaj me še nobena ni zavrnila.
Loni Makaroni
A takšne katastrofe da se dogajajo po Sloveniji, celo v Litji ![]()
![]()
![]()
Trgovino zravnat s temelji, trgovke pa takoj šibnit na Goli otok... Da si dovolijo kaj takšnega!!! Sej človk ne more verjet, no!
Upam, da imaš dokaz za svojo trditev, kako v tisti trgovini namesto 20 dag zaračunajo kar 2 kg sira, sicer je to eno navadno klevetanje, ki ti lahko prinese kaj neprijetnega oz. ti odnese kaj iz tvojega prštofelna. Vseeno nismo za svojimi nicki tako skriti, da se nas nebi dalo najti. Smo pa vsi zmotljivi.
Saj danes najbrž ne misliš več enako in s takšno jezo kot si takrat, ko si forum odprla, a ne?
Vse te zadeve, ki jih lahko kupimo z raznimi nalepkami sploh niso poceni in se je res čisto brez veze razburjat zaradi tega. Morda boš takšen pisker kje dobila ceneje brez nalepk.
Ognjič
jaz sem pa mislila, da imaš jabolko v žepu.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Klasična pizza

Kavna torta (Coffee cake )