Lep pozdravcek vsem kuharicam, pekom in slascicarkam!:) Saj mi bo se nerodno, ko tako lepo govorite o meni!:)

Pa sem cisto navadna vcasih precej trapasta (ce pogledas na uro, recimo) punca!;)
Tu zame super lepo skrbijo, imam lepo druzbo (clovesko in pasjo) in zelo dobro in veliko jem! Vceraj sem jedla sladki krompir, njami, vam recem, pa cisto oranzen!!! Danes sem dobila klasicni irski zajtrk, hvalabogu za vecerjo, ker je strasno nasiten z veliko mesa, jajcem na oko, toastom in zraven sem prispevala svoj mlecni kruhek, da uroavnotezimo sile:)
No, potem pa smo sli pogledat pravi irski pub in moram rect, da ni kake razlike z nasimi, vsaj za nekoga, ki se na to RES ne spozna;), je blo pa cisto lustno (ne me zadavit, pisal sem radensko...)!
In ko sem se vrnila okoli pol enih, sva se spravili se delat za jutri za zabovo pri eni juliini prijateljici... Jaz sem seveda hotela naredit grisine in picose, ker so res fajn stvarca in potem se nekaj sladkega, to je bil pa temni biskvit, dokoncali ga bova jutri, ker ni prostora v hladilniku:) Z visnjami in cokoladno kremo, pa seveda kako marmelado in dobro napojeno:) No, picosi in grisini so se juliji najprej zdeli po receptu sodec cisto isto (kar se verjetno vecini zdi), potem pa ko jih je probala, pa je videla, da sta to dve razlicni stvari:) In so ji bili vsec:):):) Pravi, da jih bo kdaj naredila:) in zgledajo prav fino v tisti kosarici - ce najdem na tem racunalu vtic za USB kabel, posljem slikce! Sicer bom pa doma poslikala cel postopek in poslala:)
Nujno moram probat naredit tu vleceno testo, da vidim, ce mi bo ratalo, kruh je lepo vzhajal, malo pocasneje kot mi po navadi, ampak je bilo res kar hladno v kuhinji (drugje je fino toplo;)
Baklave pa ni vec:) V bliznji prihodnosti se mi obeta fondi s pljucno in pa juliji se obetajo moja lepljiva rebrca:) Hehe, a se komu kaj sline cedijo navsezgodaj?:)
PS.: kot vidite, me tu niso odvadili ponocnjastva... Zdaj grem res spat, ker je zunaj ze beli dan, fant je sel ze v sluzbo oz. ze pridno dela, ce prav karkuliram (mora da je prav, ker mam mobi se na naso uro:)
Lepo se imejte in prijeten dezevnosoncen pozdravcek iz Irske!
PPS.: Ampak na moj RD pa ni cisto nic dezevalo:) Niti 1x! kot vedno, takrat nikoli ne dezuje, jaz sem otrok sonca:)
Veri