Laserska korekcija vida

čoko  

član od: 19.11.2007

sporočila: 867

28. nov 2009 20:07

Tako, po letu in pol je moj vid super, celo na pregledu pri drugem okulistu so bili presenečeni, da tako vidim po laserju. Super je, ampak še enkrat vseeno ne bi tvegala...

čoko

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6079

29. nov 2009 0:08

Poznam armado ljudi, ki so imeli to operacijo, eden bolj zadovoljen kot drugi. Stvar je pa v tem, da imaš to lahko narejeno samo enkrat v življenju, potem pa moraš, po približno desetih letih, spet nazaj na očala ali leče. No, jaz sem že ob samem opisu operacije (kaj naredijo) skoraj v nezvest padla.

Zame bodo torej vedno super funky očala, ki me naredijo 10 let mlajšo.

Vanja

čoko  

član od: 19.11.2007

sporočila: 867

29. nov 2009 9:23

Res je, Vanja... Sicer pa sem jaz tudi slišala same super izkušnje DO operacije, potem, ko so se pojavili zapleti, sem pa našla ogromno katastrofalnih izidov (ne v Sloveniji, pač pa v tujini). Je že tako, da človek pogosto vidi samo tisto, kar hoče... V glavnem, imela sem srečo, ampak če bi se kdaj kdo od mojih bližnjih spomnil iti v to, se bom pa zelo potrudila, da bo PREJ seznanjen z vsem slabim.

Aja, pa kao se ti solzenje uredi po kakem letu... Larifari. Kapljice do smrti.

čoko

strelka  

član od: 8.5.2006

sporočila: 659

29. nov 2009 12:17

Tudi sama se odločam za korekcijo vida, vendar se bom tega lotila šele takrat, ko bom z lahkoto pogrešila znesek blizu petmestne cifre in to storila pri zahodnih sosedih na kliniki, kamor hodijo na posege njihovi parlamentarci, zvezde in drugi iz celega sveta. To pa zato, ker tam opravljajo 12 vrst različnih operacij, ker vsako oko ni primerno za vsak poseg. Moji prijateljici so strogo odsvetovali poseg, ki so ji ga predlagali v SLO in se odločili za drugo metodo. Po operaciji je še 6 ur počivala na kliniki, vstala in bila kot prerojena. Nobenega bleščanja (kar je po takih operacijah zelo pogosto), nobenih občutljivih oči ali bog ne daj bolečin, nobenega mnogo tedenskega okrevanja. strelka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti