Pesto palačinke
Coko, srcno upam, da bo kmalu vse v najlepsem redu!!!
V Italiji vem za moza in zeno, ki delata te korekcije. Samo to lahko recem, da onadva oba nosita ocala, in tega postopka na svojih oceh nista naredila.
Kolegica v ZDA pa ima prijateljico, kateri je zelooooo zal, da je sla naredit ta poseg, pa ceprav je nasla nekoga, ki je zeloooo cenjen... je en dolocen procent tveganja, pa ti noces biti ravno v tistem procentu, pa ceprav je majhen.
| Jerneja USA je napisal/a: |
V Italiji vem za moza in zeno, ki delata te korekcije. Samo to lahko recem, da onadva oba nosita ocala, in tega postopka na svojih oceh nista naredila.
Kolegica v ZDA pa ima prijateljico, kateri je zelooooo zal, da je sla naredit ta poseg, pa ceprav je nasla nekoga, ki je zeloooo cenjen... je en dolocen procent tveganja, pa ti noces biti ravno v tistem procentu, pa ceprav je majhen. [kuza] Jerneja USA |
Z veseljem sporočam, da je moj vid končno (po12 tednih!) super. Sicer mi je ostalo -0,25 na obeh straneh, ampak jaz tega sploh ne opazim, vidim na blizu in daleč, vozim, gledam TV, berem drobni tisk...
Hvala bogu!
Ampak vseeno- če se odločate, poiščite prej čim več informacij!
čokono Čoko, kako je sedaj? Jaz mislim, da se je uredilo in je meglenost izzvenela in da bolje vidiš.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pesto palačinke

Gnetemo, pečemo in jih že jemo