Izdelovanje sira

V lekarni. Ognjič
A je katera doma delala že mozzarella sir..? Lep dan!! vijolca73
Baje da ga ne prodajajo več? mišika

mišika, kaj bi rad delala? Uporabi limono!

ežoj

vijolcatriinsedemdesetsa, zakaj te zanima? A imaš morda vodnega bivola, pa ti ostaja mlek?

ežoj
misika, sirisce se baje dobi na srednji zivilski soli v kranju. Mene pa zanima ce kdo ve, kako se naredi mladi sir za na zar. LP, R.
Ežoj ne ne ...radi ga pa uživamo in bi se postopila tud tega...zakaj pa ne? vijolca73

vijolca73 je napisal/a:
Ežoj ne ne ...radi ga pa uživamo in bi se postopila tud tega...zakaj pa ne?vijolca73

Potem najprej nabaviš vodnega bivola................verjetno ga je treba redno molzti, potem mlek vsiriš..............

ežoj

ežoj je napisal/a:

Potem najprej nabaviš vodnega bivola................verjetno ga je treba redno molzti, potem mlek vsiriš..............

ežoj

Jao, jao.................bogi bivol.............sem bila do zdajle prepričana, da so za tako mleko bivolice pristojne................

Ta čas, ko iščeš kje boš nabavila ( no ja ) bivolico, si poglej tele filmčke, pa če še kaj znaš angleško.........

http://www.youtube.com/watch?v=FgB-pmwOhbw&hl=sl

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti