Film

Danes se na Kanalu A, približno ob 23:30, ponovno lahko zapeljete s  Firmom Krstić

lp

mzm

proxima je napisal/a:
V zadnjem času (kadar ne zaspim), se trudim slediti dvema serijama: na Fox Crime R.I.S. Rome (Delitti imperfetti), sicer narejena po franšizi NCIS, ampak za moje pojme precej bolj gledljiva, predvsem zaradi igralske ekipe (še posebej sem tripnila na glavno bejbo - Euridice Evita Axen, ki me po stasu, glasu in mimiki neizmerno spominja na kultno Susannah Harker iz še bolj kultne Ultraviolet).

Druga je švedska sci-fi Äkta människor (Marcel Šfetančič, jr. bi jo verjetno opisal kot "Blade Runner sreča Kočo strica Toma"). Food for thought.

lp, proxima

Aja??!? OLALA, to pa bi znalo biti. Sem namreč veliki BLADERUNNER fan (HF v njemu, pisani na kožo, vlogi. WAU) in glede na ogledan teaser bi to komot pograbil. Kaj to vlečeš z interneta, ali slediš na kakšni TV postaji?

Hvala za predlagano in opis.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Včeraj na HRT2 prvi del francoske serije Les Revenants. Kratek povzetek: Twin Peaks sreča Pet Sematary. Creepy as hell, po prvem delu nisem mogla zaspat. Danes bo drugi del od osmih, priporočam. lp, proxima

proxima je napisal/a:
Creepy as hell, po prvem delu nisem mogla zaspat

Sva že dve

lp

mzm

Najmanj tri

nola

Hvala, da ste me opozorile, čemu se moram izogibat.

Sem pa po službeni dolžnosti v zadnjih zdihljajih lanskega leta gledala tole: http://www.kinodvor.org/spored/kauwboy/ in moram reči, da mi je pustil globok pečat, pa otrokom okoli mene tudi. Ne glede na totalno katastrofalno izbran termin za gledanje.

lp

cervus

proxima je napisal/a:
Včeraj na HRT2 prvi del francoske serije Les Revenants. Kratek povzetek: Twin Peaks sreča Pet Sematary. Creepy as hell, po prvem delu nisem mogla zaspat. Danes bo drugi del od osmih, priporočam.

lp, proxima

Hvala za tole, sem šla takoj pogledat prvi in drugi del, zelo všečno  se že veselim naslednjih delov, očitno se obeta (vsaj) še ena sezona.

NaturensGalleri

Resno?  Spoiler alert!

Ves čas se nekaj dogaja in nič ne zgodi! FF gumbek je bil jako pripraven. 

Pozabila povedat: me dragi vpraša, kaj gledam in povem, da o mrtvih, ki prihajajo nazaj. Vpraša: True story? In jaz nazaj: of course! 

Uživajte. 

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 25. 2015 05:17

Vsake tolko časa me kdo preseneti, ker mu/ji je všeč kak film, ki je mimo njihovega "karakterja". Tako je, po zasluge ene take osebe, v mailboxu pristal DVD Pitch Perfect. Možgane pošlji na pašo, bi rekla moja prijateljica. Jaz dodam, da uživaj v zelo dobri acapella glasbi. Zgodba pocukrano predvidljiva. Ko dodajo še eno od Pitbulla, je pa tale babi itak na nogah!  Tukalje je konec filma: https://www.youtube.com/watch?v=6nhvYBvw3yE  Komaj čakam na Pitch perfect 2.

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 21. 2015 04:24

, Mary Poppins

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti