Film
| proxima je napisal/a: |
| V zadnjem času (kadar ne zaspim), se trudim slediti dvema serijama: na Fox Crime R.I.S. Rome (Delitti imperfetti), sicer narejena po franšizi NCIS, ampak za moje pojme precej bolj gledljiva, predvsem zaradi igralske ekipe (še posebej sem tripnila na glavno bejbo - Euridice Evita Axen, ki me po stasu, glasu in mimiki neizmerno spominja na kultno Susannah Harker iz še bolj kultne Ultraviolet). Druga je švedska sci-fi Äkta människor (Marcel Šfetančič, jr. bi jo verjetno opisal kot "Blade Runner sreča Kočo strica Toma"). Food for thought. lp, proxima |
Aja??!? OLALA, to pa bi znalo biti. Sem namreč veliki BLADERUNNER fan (HF v njemu, pisani na kožo, vlogi. WAU) in glede na ogledan teaser bi to komot pograbil. Kaj to vlečeš z interneta, ali slediš na kakšni TV postaji?
Hvala za predlagano in opis.
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
| proxima je napisal/a: |
| Creepy as hell, po prvem delu nisem mogla zaspat |
Sva že dve![]()
lp
mzmNajmanj tri
nolaHvala, da ste me opozorile, čemu se moram izogibat.
Sem pa po službeni dolžnosti v zadnjih zdihljajih lanskega leta gledala tole: http://www.kinodvor.org/spored/kauwboy/ in moram reči, da mi je pustil globok pečat, pa otrokom okoli mene tudi. Ne glede na totalno katastrofalno izbran termin za gledanje.
lp
cervus| proxima je napisal/a: |
| Včeraj na HRT2 prvi del francoske serije Les Revenants. Kratek povzetek: Twin Peaks sreča Pet Sematary. Creepy as hell, po prvem delu nisem mogla zaspat. Danes bo drugi del od osmih, priporočam. lp, proxima |
Hvala za tole, sem šla takoj pogledat prvi in drugi del, zelo všečno
se že veselim naslednjih delov, očitno se obeta (vsaj) še ena sezona.
Resno? ![]()
Spoiler alert!
Ves čas se nekaj dogaja in nič ne zgodi! FF gumbek je bil jako pripraven.
Pozabila povedat: me dragi vpraša, kaj gledam in povem, da o mrtvih, ki prihajajo nazaj. Vpraša: True story? In jaz nazaj: of course!
Uživajte.
Vanja
Vsake tolko časa me kdo preseneti, ker mu/ji je všeč kak film, ki je mimo njihovega "karakterja". Tako je, po zasluge ene take osebe, v mailboxu pristal DVD Pitch Perfect. Možgane pošlji na pašo, bi rekla moja prijateljica. Jaz dodam, da uživaj v zelo dobri acapella glasbi. Zgodba pocukrano predvidljiva. Ko dodajo še eno od Pitbulla, je pa tale babi itak na nogah!
Tukalje je konec filma: https://www.youtube.com/watch?v=6nhvYBvw3yE Komaj čakam na Pitch perfect 2.
Vanja
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pure testenine z dimljenim lososom

Marmorni sladoledni sendviči