Koruzna pogača, obogatena s kefirjem
Vanja, zanimivo, jaz tudi ne gledam filmov kot so Gospdoar prstanov in HArry Potter. A Pijevo življenje je nekaj povsem drugega, ta film me je pa res prevzel. Morda zaradi neskončnega oceana in neba nad oceanom, so spimini na dan privreli ...
Oglej si ga, ne bo ti žal, je daleč od tega kar si mislimo pod fantazijski film.
mamamia
, kaj vse zvem, Jesus Christ Superstar v novi verziji! Po brskanju se mi zdi, da nisem nič zamudila.
lp
mzmNo, mene so poleg oceana in neba prevzeli tudi vsi Piji, v knjigi pa neizmerna tolerantnost in sprejemanje neznanega (trije bogovi so boljši od nobenega), pa seveda globoke življenjske modrosti (ne jej keksov v postelji). Če verjameš v mesojedi otok ali ne, je konec koncev prav vseeno.
Sonjalimnol, vsi tisti Piji, ja, itak. Ocean in nebo pa sem opazila toliko bolj zaradi moje poti z ladjo čez Atlantik, zato me je "morski del", torej glavnina filma, zato tako prevzel, posnetkih morja in neba nad njim, ker sem nekaj podobnega videla tudi sama ...
mamamia
Proxy, zakaj "blush" pri Mary Poppins? P.S: Čeprav velikokrat po delih, sem v zadnjem letu videla Mary Poppins večkrat kot prej v celem življenju.
Če odmislim povprečno petje, me film Mamamia razveseli čisto vsakokrat. Cel film je od začetka do konca ena vesela fešta, razen ko Pierce začne peti, takrat trdno zaprem oči in skozi stisnjene zobe izdahnem: Ouch! ![]()
Za ljubitelje Disco glasbe: Priscilla, Queen of the Desert.
A ni zanimivo, opero naravnost obožujem in sem redna obiskovalka, gledališča se izogibam kot hudič križa, pri musikalih pa še nisem čisto prepričana. Ampak "Nesrečniki" mi pa nekako ne grejo. Tudi kratek nastop iz letošnjih Oskarjev me ni ganil. Se bom vseeno prislila, da bom lahko potem ocenila Anninega Oskarja.
Glede Russla - ja Sonci, imaš prav, definitivno rokenrol, ne pa musical. He's a bad boy. To je tako, kot bi Clooney, pel pesmico "Prihaja Nodi". Ne gre skupaj :)
Gigi_84Vedno znova pozabim, da me Ptičja kletka razvedri v vsakem trenutku!!!![]()
lp
cervusSinoči sem si pogledala dokumentarec (letošnji prejemnik Oskarja) "Searching for Sugar Man" - filma, ki bi se me tako močno dotaknil, že dolgo nisem gledala. Proporočam ogled.
AlenkaKo so že ravno oskarji na tapeti, bom še enkrat priporočila dobitnika za tujejezični film
http://www.kinodvor.org/spored/arhiv-filmov/amour/
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Koruzna pogača, obogatena s kefirjem

Svaljki s čemaževim pestom