Mani pa še vedno nekaj ni jasno... tako dolgo se že promoviram, pa še vedno nimam nič od tega
Ampak bom vztrajala ![]()

Ocvrte brizgane palčke (churros)
Mani pa še vedno nekaj ni jasno... tako dolgo se že promoviram, pa še vedno nimam nič od tega
Ampak bom vztrajala ![]()
| matilda je napisal/a: |
| Sem že napisala, da bi nekdo lahko pojasnil mambici, da so za vzdrževanje portala potrebna sredstva, ki si jih lastnik pridobi iz reklam in prodaje plus paketa. Da pa nebi bil plus paket le znakec zraven nicka, imajo plačniki pač neko ugodnost.matilda |
Matilda, tega pa odraslim ljudem ni treba razlagati.
Rimljanka ampak na žalost je bilo dokazano, da niso vsi odrasli, zato se z matildinim postom popolnoma strinjam (ker nekaterim je potrebno razložiti 100X +).
| rimljanka je napisal/a: |
| Matilda, tega pa odraslim ljudem ni treba razlagati. [rumenimak] rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije |
Iščem in išeč kje je to slavno "napadanje" mambice pa nič ne najdem. Zdaj pa ne vem a jaz rabim očala ali eni pritiravate.
| petkica je napisal/a: |
| Lepa beseda lepo mesto najde al kako že pravijo... petkica |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ocvrte brizgane palčke (churros)

Tajski rdeči curry