Avgusta se poročim na Bogenšperku. Lepo vas prosim, cimprej rabim predloge za poročno slavje. Kjeeeeee? Pustov malen odpade! Hvala za vse predloge. Lp, Darcy
Darcyka
Avgusta se poročim na Bogenšperku. Lepo vas prosim, cimprej rabim predloge za poročno slavje. Kjeeeeee? Pustov malen odpade! Hvala za vse predloge. Lp, Darcy
Darcyka
Definitivno Fajdiga. Oče je imel tam 60 letnico, dovolj prostora imajo, hrana pa je res odlična in račun pa je bil nizek.
Dragička Štorovje ni več kar je bilo. Jaz sem imela pred skoraj 6 leti tam ohcet. Postrežba zelo počasna, oziroma premalo strežnega osebja, ni bilo tako kot smo se zmenili, račun pa je poglavje zase, kot, da bi jedli z zlatih krožnikov. ![]()
![]()
![]()
![]()
Skratka tam me ne vidijo več.
Hrana pa je bila dobra.
Za Štorovje sva midva dobila datum manj kot 3 mesece do dogodka, ko je bilo že povsod drugje zasedeno.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gravče Tavče ali Prebranac

Raca z rezanci na azijski način