Bovla po kitajsko
lili_stef
no, moja pediatrinja mi je rekla, da je tista instant packarija boljša od trajnega "alpskega" mleka. Če pa imam na voljo domače mleko, pa naj kar dajem le-tega.
Jaz iz tiste debele smetane delam kajmak. Mmmmm....
Že dolgo časa razmišljam, da bi imela kozo. Pravzaprav si jo zelo želim. Zdi se mi ful odštekana, pa še mleko daje. Pa še zelo zdravo je to mleko. Sicer off-topic, ampak: ali ima kdo kozo, koliko je dela z njo npr. zjutraj preden greš v službo, koliko človekove pozornosti zahteva, kolikokrat se doji, kako veliko štalco rabi, ipd.
Anjaanaeva,
hvala za info iz prve roke. Kozo bom imela definitivno, ampak še bom malo počakala, da bomo živeli v naši hiški, kjer bo imela še več prostora in ne bom imela težav s sosedi (starši hehe), če bo kaj požrla ali se drla. Baje je koza tudi zelo družabno bitje in se močno naveže na človeka. Menda koza ne daje mleka vso leto oz. je to nekako v zvezi z mladiči. Ne vem?
Anja
Samo pazi, ker ti bo vse popapcala do kjer bo prišla. Sosedove koze so se naučile plezat samo, da so prišle do koruze obešene v rantah pod kozolcem... ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bovla po kitajsko

Princeske