| Ognjič je napisal/a: |
Men se zdi, da je en bežal tu mimo in cvilil: boooljš 5 minut bejžat, kot celo živleje mrtev bit |

Jagodni semifreddo
| Ognjič je napisal/a: |
Men se zdi, da je en bežal tu mimo in cvilil: boooljš 5 minut bejžat, kot celo živleje mrtev bit |
Ežoj je šel ziher k mojstru Goljatu na privat inštrukcije, da nas bo lahko učil veščine okraševanja tort. ![]()
Madona, a vi ne veste, da sem jaz ( od aprila ) v tisti skupini občanov, ki nima nikoli časa. Nenehno nekam laufam, včasih sam sebe srečam nekje na cesti proti Ljubljani, pa na oni vrsti ( skoraj do Vrhnike ) moram delat, da se mal zmanjša.
Ognjič, tudi tebi moram povedat: tudi ti brat Brut [ pa naj razložim, čeprav sem jaz komaj končal srednjo šolo zaradi zgodovine. V starem Rimu se je senator ( menda ) Brut(us) izdajal za prijatelja Julija Cezara, pristopil pa je zarotnikom in je ( menda ) zabodel Cezara in ga ubil. Zadnje besede Julija Cezara so bile ( menda ): tudi ti brat Brut ]
Drugač, vi se pa kar za*ebavate, meni gre za kožo, pa se poskusim potuhnit ( rep med noge, bi rekli ), saj bojo pozabile, vi pa spet temo obudite ( pa še štorklja se neki zraven rine, to je pa za mene le preveč ).
Kakorkoli ostajem pri tem kar sem že rekel: Vina in sira neki že imam, lahko še kaj nabavim, za kakšne ribe tudi ni problema, postelja je le ena ( dovolj za dva ), pa vi sedaj vidite.
PS: a je kdo omenjal okraševanje tort.
ežoj| ežoj je napisal/a: |
Madona, a vi ne veste, da sem jaz ( od aprila ) v tisti skupini občanov, ki nima nikoli časa. Nenehno nekam laufam, včasih sam sebe srečam nekje na cesti proti Ljubljani, pa na oni vrsti ( skoraj do Vrhnike ) moram delat, da se mal zmanjša. Ognjič, tudi tebi moram povedat: tudi ti brat Brut [ pa naj razložim, čeprav sem jaz komaj končal srednjo šolo zaradi zgodovine. V starem Rimu se je senator ( menda ) Brut(us) izdajal za prijatelja Julija Cezara, pristopil pa je zarotnikom in je ( menda ) zabodel Cezara in ga ubil. Zadnje besede Julija Cezara so bile ( menda ): tudi ti brat Brut ] ežoj |
Ejjjj, sej jaz s teboj držim, nooo
. Sam mal me je bilo strah, če si ti tisti, ki je bežal, pa bi ti slučajno sape zmanjkalo ![]()
![]()
...Vse bi šlo potem narobe: miške, ki so zdaj vajene čokolade, bi bile lačne, tiste poštirkane pižame nebi imela komu vrniti, tisti dve, ki sta abonirani za silvestra bi ostali brez družbe, tumpika nebi imela nobenga za gret z valungami, jade in stana r. nebi imele komu inštrukcij iz svetlečega čokoladnega obliva dajat... Zdaj vidiš, da nas samo fejst skrbi zate ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jagodni semifreddo

Mini potičke