Dušeno sladko zelje
Ko poham večje konce mesa, kjer obstaja nevarnost, da bi v notranjosti ostal surov, dam meso prej v mikrovalovko, pa je potem vse OK. Drugače pa moka - jajc - drobtine, pa v vrelo olje na štedilnik; s fritezo se ne ubadam, ker je preveč svinjarije za pucat.
| *Etka je napisal/a: |
[rozica] Sporočilo je spremenil(a) *Etka dne 02. feb 2008 12:53:56 |
| bannanna je napisal/a: | ||
|
Ja ampak ona je napisala, da na olju poha v pečici!!! To pa je maščoba ane. Drugo pa je če daš zadevo peči v pečico na peki papirju.
Dragička, zakaj ne pohaš govedino? Veš kako je dobra, samo mora biti pravi del govedine, ki ne vem kako se reče v slovenščini " girello", ali "cuor di coscietto"![]()
da bi pa odstopalo pohanje iz govedine še nisem slišala, moja mami poha le govedino in vam povem, da je odlično.
Zdaj pa grem na guglu morda pa bom našla kako se reče v slovenščini. Pa kaj ni nobenga mesarja med nami?![]()
GIRELLO= zadnji del govejega stegna
Anamarija ![]()
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 02. feb 2008 16:49:32
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 02. feb 2008 17:00:33http://www.mdk.si/mma_bin.php?src=mid&id=20
Pa sem našla kravo![]()
2 d je tisti del katerega pohamo.
AnamarijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno sladko zelje

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton