Kaj delam narobe pri pohanju dunajskih zrezkov, saj mi drobtine vedno odstopijo od mesa?
gladiola
Kaj delam narobe pri pohanju dunajskih zrezkov, saj mi drobtine vedno odstopijo od mesa?
gladiola
Draga moja! Vse kuharice, ki jih poznam, cvrejo na plinu (ali kakšni drugi novodobni plošči). Zaradi nepraktičnosti, packarije in očitno slabi kvaliteti pohanja ti priporočam, da se na ta način lotiš tudi sama. V eno posodo (z malo debelejšim dnom, da se ne bodo žgali) daj precej olja, ga segrej, daj šnicle noter (pri govejih je normalno, da skorjica odstopi - tudi niso najbolj primerni za tako pripravo), zmanjšaj moč plina, da se ne žgejo, ji obračaj po potrebi in to je vsa umetnost. Pa dobro jih popivnaj s papirnatimi brisačami in bo zelo malo maščobe ostalo.
![]()
Ponev je prenizka. Tašča, ki cvre v ponvi na manj olja, vedno vse zažge
Jaz imam kar eno večjo posodo. Gre precej olja, ampak ga po uporabi precedim in je dobro za večkrat. Najbolj pogosto poham ravno piščanca, ampak fileje, ker imamo to najraje. S kostmi pa ni nič drugače. Počasi moraš cvret, da ne bo zunaj zažgan in noter surov.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada