Bučke s sirom
Aaaaahm.... jaz pa kar strmim in strmim ko prebiram tale forum! Pečica je tudi za pohat?
Ne me basat. To slišim prvič v življenju. Prav vesela sem, ko vidim, kako polno presenečenj je lahko življenje! Na koliko stopinjah pa "pohate" v pečici, da se fajn speče? Pa brez maščobe se tudi da ali kako?
Glede pohanega govejega pa ... ni ga boljšega kot pohana goveja pljučnica. Mislim pa, da je anamarija1 govorila o "belem koncu", to pa še nisem poskusila pohat.
Anja| WRAN51 je napisal/a: |
| gladiola ko stepaš jajce za paniranje dodaj malo mleka, zapečena skorja ne bo odstopila od mesa. pečeš na plošči ali v pečici ne sme biti problem. pa lep pozdrav.VINKO |
Hm,jaz dam mleko le, če imam premalo jajc![]()
| anja27 je napisal/a: |
Aaaaahm.... jaz pa kar strmim in strmim ko prebiram tale forum! Pečica je tudi za pohat? Glede pohanega govejega pa ... ni ga boljšega kot pohana goveja pljučnica. Mislim pa, da je anamarija1 govorila o "belem koncu", to pa še nisem poskusila pohat. Anja |
Ja, Anja, pljučnica pa je cuor di coscietto![]()
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučke s sirom

Mehiške taco košarice