Birba f1 (bivša diva)
JOj, jaz pa kar ne morem verjeti, o kakšnih zneskih se pogovarjate! 2000E za eno mašino! To je 2 povprečna slovenska mesečna dohodka. Glede na to, da je potrebno mašino še upravljat, torej "zapravljat" svoj dragi čas za čiščenje!?
Denar je dosti bolje zapravljen za zaposlitev nekoga za par ur na dva tedna, ki enako dobro počisti stanovanje, medtem ko smo me v službi. Če se spomnim, ste se enkrat pogovarjale, da stane ene 25E samo čiščenje stanovanja. Teh 2000Evrov bi zadostovalo za več kot 3 leta čistilnega servisa.
Sama nisem bila nikoli na nobeni prezentaciji, ker se mi zdi obupno, kako trgovci "dokazujejo vrednost" neke banalne zadeve. Ko so moji domači kupili nek fensi sesalec, me je skoraj kap, ker ga jaz s svojimi dosti višjimi dohodki niti pogledati ne bi hotela, pa bi si ga načelno lahko privoščila. Oni pa niti približno ne, glede na to, da že prejemajo pokojnino!! Konec koncev, denarja pa res ne ser**m. Ko sem hotela videti, kako dobro posesa tudi prah pod tepihom, sesalec izpita niti približno ni naredil. Vsa prašnata umazanija je ostala pod njim.
Ne, res ne morem verjeti, kako se nekateri pogovarjajo o takih zneskih. In za kakšne zadeve zapravljajo denar! ![]()
![]()
Saj razumem, da imamo različne načine zapravljanja denarja. Sem pač ena tistih, ki NIKOLI ni živela na kredit, pa smo bili kar precej let revni kot cerkvene miši (počutili se nismo tako) Edini kredit je za hišo. Za čevlje bi pa itak dušo prodala ![]()
![]()
![]()
Tole bo totalno predvidevanje: Recimo, da je mesečni obrok 100Evrov in da je odplačevalna doba 20 mesecev. Namesto, da na licu mesta kupiš zadevo, ki jo vidiš na prezentaciji, spravljaš denar na kup(ček). Po dvajsetih mesecih imaš dovolj denarja, da pokličeš prodajalca izdelka in kupiš karkoliže, in sicer tako, da mu daš dejansko gotovino. Ne ček, gotovino.
Zanima me tole: Koliko ljudem bi se mašina zdela vredna dveh tisočakov. Včasih je treba pogledati stvari z drugega zornega kota.
Vanja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Špageti s kozicami in omako Basilico

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto