Nisem nič jezna, sicer pa je spodaj pri mojem podpisu povezava na moj.album, kjer so recepti iz vseh Goljatovih tečajev (spet sem mislila, da vsi to že vedo, ko je bilo toliko govora
katka http://katka-lopatka.moj-album.com/

Jaffa torta
| tadeja 13 je napisal/a: |
| Ker bom tudi sama poizkusila narediti krofe še z vanilijovo kremo po receptu Vandeline jr., mi bo ostalo veliko beljakov (od krofov in še od kreme), zato prosim, če še meni pomagate s kakšno idejo, kako naj porabim beljake. Španske vetrce sem že naredila, rada bi še kaj drugega. tadeja 13 |
| lucka52 je napisal/a: |
| Katjushka, vedno delam krofe samo s kremo.Dober recept ima Tanya017 pod Krema pasticcera. Krofe pa lahko nadevas tudi s kremo za tiramusu, pa se kaj bi se naslo. So pa veliko lepsi, ce jih prerezes na vrhu in nato z zvezdastim nastavkom napolnis . lucka |
| tadeja 13 je napisal/a: |
| Ker bom tudi sama poizkusila narediti krofe še z vanilijovo kremo po receptu Vandeline jr., mi bo ostalo veliko beljakov (od krofov in še od kreme), zato prosim, če še meni pomagate s kakšno idejo, kako naj porabim beljake. Španske vetrce sem že naredila, rada bi še kaj drugega. tadeja 13 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jaffa torta

Lečin curry s kruhovimi cmoki