Po e pošti sem dobila pismo v angleščini,ki pa ga sama ne morem razvozljati.Lepo prosim,če je kdo izmed vas,ki dobro obvlada angleščino in bi mi ga bil pripravljen prevesti pa ga posredujem po zs.
Hvala!
Kristina
Po e pošti sem dobila pismo v angleščini,ki pa ga sama ne morem razvozljati.Lepo prosim,če je kdo izmed vas,ki dobro obvlada angleščino in bi mi ga bil pripravljen prevesti pa ga posredujem po zs.
Hvala!
Kristina
Da ni slučajno prijazno pismo, pri katerem naj bi kar precej zaslužila. Ker. če je to, se nanaša na pranje denarja.
LijanaKristina, ko je tvoj e-naslov enkrat samkrat kamorkoli odšel s tvojo e-pošto, je dostopen vsem. Vsi ti maili o pomoči opečenim deklicam, nujnih operacijah itd, ko pravijo, da za en posaln e-mail starši ali whoever dobi en cent itd so način, kako priti do baze e-naslovov po vsem svetu in potem dobivaš še kup smeti.
Meni so iz Zimbabveja sporočili, da so moj naslov dobili v registru gospdoarske zbornice. Kjer me nidkar niso imeli zavedene, ker nidkar nisem bila član nobene zbronice, saj sem zaposlena v podjetju in nisem ne lastnik ne direktor.
In odgovor na kakršnokoli pošto, kot si jo prejela in njej podobne, so samo tvoj lastni prispevek za bazo podatkov nekoga drugega, ki ti bo spet kaj poslal.
Vabili so nas že k odkrivanju rudnih bogastev v afriških državah, pa za pomoč otrokom zaprtih generalov, dobivali smo že milijonske dobitke, vabili so nas na križarjenja za 200 evrov in za drugo osebo zastonj, le varščino sto evrov naj plačamo s kartico, da potrdimo udeležbo itid itd.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svaljki v curry omaki z ohrovtom

Sladki greh