Sanjske destinacije
Jaz bi šla na Bora Boro. Za kakšen teden totalnega odklopa. To je sanjska destinacija, katere ne bom nikoli dosegla. (ker je cena hotela na dan za 2 osebi v povprečju 500€, kar je malo huda).
Bolj dostopna je pa recimo Avstralija. Sigurno jo bom kdaj videla.
SonjaZ ruzakom v lastni režiji, kamor koli, trenutno me zelo srbi Bližnji vzhod.
Za začetek grem s tisto kulsko bejbo s prve strani na Dunaj, morda pa bi šla še na tisto ločitveno potovanje v London.
Loni MakaroniDolgoletna želja - Pariz.
Sanjska destinacija - Viktorijini slapovi na reki Zambezi.
Slaba vest - Šembric, Šaleška dolina.
F r i n a| GOSPAKATJA je napisal/a: |
| hoj! poceni poleti so že tako poceni, da ni nobene potrebe koga ropat. na destinaciji pa je variant "nebroj". spanje po b&b, prevažanje z avobusi, prehranjevanje s sendviči. tudi ni potrebno jemat dopusta. kak podaljšan praznik je kar pravšnji. definitivno med najlepšimi izleti je bil naš pardnevni skok v rim med "mrtvaškimi počitnicami". cene več kot dostopne, gužve nobene, vreme prekrasno. 1000x boljše, kot če bi ostali doma ( za skoraj isti denar )!! GOSPAKATJA |
Zdi se mi da gospa ima kar prav. Pred nekaj leti sem planiral potovanje po ZDA za cca 20 dni. Ko sem prišel in videl možnosti, ostal sem skoraj dva meseca.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Srbski pasulj

Toscanska panzanella