Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento
Pri nas je bilo tako kot pri dari. Pri mlajšem, se je cel razred odločil tako.
kobra 1Na maturantskih plesih sedim vsako leto po službeni dolžnosti. Menim, da je maturantski ples zelo lep zaključek šolanja, in da bo prav vsakemu ostal v spominu - tako ali drugače.
Glede organizacije plesa imam pač svoje mnenje. Vsak organizator plesa to počne, seveda!, zaradi zaslužka. Velikega zaslužka. Sicer to ne bi že vrsto let počeli eni in isti ljudje. Nobena organizacija plesa me še ni impresionirala v tolikšni meri, da bi mi prav tisti ples ostal posebej v spominu. Vedno in povsod plesi potekajo po enem in istem kopitu.
Precej dijakov na naši šoli prihaja in socialno ogroženih družin. Maturanstki ples pomeni zanje zelo velik finančni zalogaj in veliko odrekanja, če se ga želi udeležiti vsa družina. Zato popolnoma razumem vsakega, ki se plesa ne udeleži. Prav tako razumem tudi tiste, ki morajo mesece stiskati za nakup dragih kart zaradi velikih zaslužkov posameznikov organizatorjev teh plesov. Zagovarjam mnenje, da je maturantski ples lahko zelo lep tudi na bolj preprost način brez vseh tistih fancy zadevščin, ki vrtoglavo dvignejo ceno kart.
Krasno bi bilo, če bi nam kdo pokazal kaj novega!
Anjamatilda, za 40 ali 60 maturantov je organizacija, kot si jo opisala, možna. In vam kar zavidam, da ste jo lahko imeli, s tem pa tak maturantski ples, ukrijen vam na kožo.
Kaj pa,če ima šola 300 maturantov? V tem primeru pa vsakršna organizacija v lastni režiji (ob še toliki dobri volji in pripravljenosti za delo) odpade. Tristo maturantov pomeni mimogrede 1500 ljudi na maturantskem plesu, če ne še več.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento

Zdrobovi ocvrtki s pomakami