Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Mehiške taco košarice
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije| jernej je napisal/a: |
| gajka: Hvala, verjetno si ena tistih manj vidnih članov, ki tvorijo 7000 obiskovalcev dnevno, ki najdete kaj zase in se tudi nekonfliktno obnašate ter se predvsem ukvarjate s... kulinariko in kuhanjem. Na forumih se tako ali tako oglaša manj kot 5% obiskovalcev, tako da forum ni merilo za priljubljenost strani. Kulinariki je stran tudi najbolj namenjena in dokler so tisti, ki iščejo kuharske teme zadovoljni, sem tudi jaz. [jernej] Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
Veste kaj me je lani najbolj razveselilo! Ko me je ena izmed članic v sivem oblačnem dnevu vsa nasmejana poklicala in rekla: " En sončen pozdrav"! "Ja kje pa si, da sije sonce"??? " Doma, na kuhinjsko okno sem narisala veliko ![]()
Še zdaj mi v duši posije sonce in prikliče nasmeh na usta, ko se spomnim na to. P... hvala TI za tistega
Jaz sem si iz tega potegnila nauk, da si še iz tako temnega in oblačnega dneva lahko naredimo
, le potruditi se moramo in ga deliti z ostalimi.![]()
Ljudje smo si različni. Z dobrimi in malo manj dobrimi lastnostmi .... tudi najboljši prijatelji se med seboj kdaj ne strinjamo, a smo še vedno prijatelji.
Rimljanko (če jo že omenjate) spoštujem in cenim njeno znanje, ki ga deli z nami in velikokrat svetuje tako, kot bi jaz ... Je pa res, da včasih pozabi, da tu nismo razred dijakov ...kajti tudi oni imajo kdaj prav in si zaslužijo malo bolj strpen odgovor.
Tako, kot je omenila anamarija 1 poklicna deformacija - sčasoma jo človek niti ne opazi več. da jo počne.
![]()
![]()
![]()
kobra 1
Veste kaj, če že tule razpravlja(mo)te o Rimljanki, bom pa samo nekaj še napisala: za dobrim konjem se dviga prah, pravi slovenski pregovor.
LP
cervus| elaphus je napisal/a: |
Veste kaj, če že tule razpravlja(mo)te o Rimljanki, bom pa samo nekaj še napisala: za dobrim konjem se dviga prah, pravi slovenski pregovor. LP cervus |
| kuharca37 je napisal/a: |
| samo to bom napisala.....par oseb hvali ene in iste in tako je že odkar sem vpisana.....karavana gre dalje....in bognedaj da bi kdo iz te karavane izstopil in kaj pošimfal.....tudi jaz sem 5x manj tukaj kot pol leta nazaj,mi pač ne paše več. kuharca37 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mehiške taco košarice

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami