Večerja

Moja najljubša večerja pa je mozzarela in svež paradižnik! In to kar tista od soseda-njihova znamka, je taaakoo zelo mehka, da se kar topi v ustih... mala zelena

Mala zelena, tole pa sploh ni fer, da veš! Se mi kar sline v ustih zbirajo......  Je pa res, da mi to bolj v poletnih mesecih tekne!

LP

cervus

Pol merice pistacijevih proteinov, deci domačega mlega, 4deci vroče vode in http://www.imdb.com/title/tt0036855/

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Ponavadi si zmešam gost kazein, v katerega vržem malo zdrobljenih makadamij.

Jutica

Danes velika skleda primotaje z kuhano jačko in obilo česna.

dari

jaz jem za večerjo pretežno beljakovine, ker če je OH mi naslednje jutro želodec stoka. največkrat si naredim kak piščančji zrezek ali pa si vmešam sadje v skuto ipd...

mali kuhar

Nič ker LENTAMO!!
Hvalabogu, vsaj beljakovine z okusom pistacij imam. MMM kako so kremaste. Ravno prav, pol merice zvečer, da malo nahranim mišice pred spanjem. Zato pa so zajtrki KRALJEVI!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Jaz sem pa ravno kupila beljakovine z okusom češnjevega jogurta. Kako je pa to dobro. Pa še naravne so - s stevio, brez raznih aspartamov, saharina, acesulfama...

He he, imam pa tudi jaz kraljeve zajtrke

Jutica

jutica, kje si dobial osladkane s stevijo?

a vi beljakovine jeste oz. pijete z vodo kot piše na navodilih za pripravo ali jih jeste tudi z mlekom,jogurtom,skuto... meni osebno so s skuto zelo dobre

mali kuhar

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti