ne sploh še ni omenil testiranja, neven zakaj.
malasanyah

Domača vroča čokolada s smetano
| malasanyah je napisal/a: |
| POzdravljeni! že nekaj časa spremljam vas forum in moram vam povedati da ste res super. obračam se na vas, ker rabim pomoč. Že nekaj let imamo hudo alergijo na cvetni prah (alergijski konjunktivitis). Začne se okrog aprila in traja vse do oktobra. Oči imam vnete, grozno rdeče, pekoče, srbeče, skratka katastrofa! Prav bojim se pomladi. Jemala sem že 4 vrste zdravil: claritine, flonidan, letizen in sedaj imam aerius. Tudi kapljic sem imela več vrst. Vendar mi nič preveč ne pomaga. Sem že skoraj obupala. Skoraj celo pomlad in poletje preživim v svoji sobi, medtem ko se prijatelji zabavajo...:( Zdravnik mi je rekel naj začnem jemati tablete že pred začetkom februarja. Prosim vas, ce ima kdo slučajno iste težave, da mi pove kakšen nasvet!Že vnaprej se vam zahvaljujem! malasanyah |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domača vroča čokolada s smetano

Cmočki šarenke v žametni bučni juhi