Ne morem se spomniti pod katerim imenom bi poiskala recept za pito, ki se namaže z marmelado zgoraj pa se da mreža iz testa. Testo je piškotno z maslom. Če katera ve bi bila zelo vesela.
jade
Ne morem se spomniti pod katerim imenom bi poiskala recept za pito, ki se namaže z marmelado zgoraj pa se da mreža iz testa. Testo je piškotno z maslom. Če katera ve bi bila zelo vesela.
jade
Hvala. Madona sem brihtna, marmeladna pita kaj pa drugega.
Rimljanka kako delaš testo?
Imam zelo rada pite vseh vrst in jih tudi rada delam. Obvezno naredim obod (višina je odvisna od nadeva), potem nadev poravnam in obvezna je mreža, ki je moje najljubše delo, preden dam pito v peč. Seveda je bolj praktično in manj zamudno, če testo kar naribamo, kot naredi rimljanka (pa tudi jaz včasih). Ne maram pa pit, ki imajo "pokrov" iz testa in mi tudi niso lepe.
lep, čeprav oblačen dan želim vsem.
emily| emily je napisal/a: |
Imam zelo rada pite vseh vrst in jih tudi rada delam. Obvezno naredim obod (višina je odvisna od nadeva), potem nadev poravnam in obvezna je mreža, ki je moje najljubše delo, preden dam pito v peč. Seveda je bolj praktično in manj zamudno, če testo kar naribamo, kot naredi rimljanka (pa tudi jaz včasih). Ne maram pa pit, ki imajo "pokrov" iz testa in mi tudi niso lepe. lep, čeprav oblačen dan želim vsem. emily |
Nima zveze z pito ( razen v toliko, da mi novoletnih sladkarij začenja primanjkovati pa se danes morda tudi jaz odločim da eno spečem ):
emily, hvala, da nam želiš oblačen dan, izpolnilo se ti bo.
ežoježoj, pri nas se je že izpolnilo, predvidevam, da tudi pri vas. Nisi me prav razumel, želela sem lep dan, kljub temu, da je deževen.
pa lep pozdrav
emilyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Vitlof s sirom

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto