Pozdravljeni!
Res se vam opravičujem,ker sem očitno tako "slabovidna" ampak res ne najdem kje bi se lahko prijavila za test plus paket.Prosim pomagajte.
daši
Pozdravljeni!
Res se vam opravičujem,ker sem očitno tako "slabovidna" ampak res ne najdem kje bi se lahko prijavila za test plus paket.Prosim pomagajte.
daši
27. dec 2007 14:58
Članstvo -> nastavitve -> glej bolj spodaj je test... Ampak... saj imaš znak pluska, potem ti je uspelo? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
27. dec 2007 15:05
Oprosti Jernej,sploh ne vem,kaj vse sem klikala.Torej,praviš,da sem že noter? daši
27. dec 2007 15:08
saj se vidi, da imaš Pluska, torej SI. rimljanka
27. dec 2007 15:46
Se vam opravičujem za mojo zmedenost.Berem vas sicer že dobre pol leta,sedaj se pa odločam za vaš plus paket.Ste super team in že marsikakšen recept mi je pripomogel k moji "slavi" v družinskem in prijateljskem krogu.Kapo dol pred vami.Super ste! daši
27. dec 2007 16:03
Zaradi skor enakega razloga sem tud sam kupil Plus paket.Kar je dabru,nej slabu Peugeot
27. dec 2007 16:10
Peugeot je napisal/a: |
Zaradi skor enakega razloga sem tud sam kupil Plus paket.Kar je dabru,nej slabu Peugeot |
27. dec 2007 16:21
Vsekakor,ni mi žal.Udobnejše brskanje za recepti,shranjevanje "top" receptov,.... Še na dolga leta Kulinarika. Peugeot
27. dec 2007 17:39
Ja dasi, kot previ Peugeot, se nakup plus paketa splaca. Meni ga je tudi letos spet prinesel Bozicek, kar je res fino. Je pa to shranjevanje "top" receptov res fajn (sedaj imam ze skoraj vse sladice shranjene ), zabelezke so pa tudi ena tako super zadeva. No, jaz lahko samo upam, da mi bo Bozicek se kar nekaj casa nosil tako prirocno darilo. LP Jerneja USA
27. dec 2007 18:39
No jaz bi se tudi narocila, pa ne vem ali lahko placam tudi z navadno poloznico po posti,ker sem prenesla vse bancne racune in nisem vec na tekocem kako je v Slo? Hvala in lp lucka
27. dec 2007 18:47
Jst sm kar prek Monete vplačal,celih 30 sekund ti vzame in imaš Pluskota. PeugeotKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zviti krofi
Enostavna zelena juha